Vi skal til oktoberfest!

tyroler oktoberfest kostumeSå er det snart ved at være tid til den årlige Oktoberfest i Aalborg Øst. Mig og Laila skal klædes ud i vores bedste oktober fest kostume og servere store fadbamser for drengene, det bliver rigtig fedt. Forestil jer 10 dejlige drenge i deres tyroler kostumer helt smovset ind i fedetet mad og øl mens de synger tyske slagere, så kan det da hvis ikke blive bedre vel? 🙂

Jeg har selv fået fat i sådan et pænt lille heidi tyroler kostume så du kan se på billedet så i kan tro jeg kommer til at se hot ud, ingen af drengene vil kunne få øjene fra mig hele aftenen. I ved jo godt alle sammen hvodan jeg bare elsker at være festens centrum.
Flemmming Bass har lovet at sørge for musiken til festen, han er hvis sådan lidt en DJ på youtube eller noget i den stil, han har i hvertfald en masse brændte cd’er med fyldt med tyske mix, en disko kugle og sådan et lys show med en grøn, rød og gul pære (har en mistanke om at det muligvis er det lyskryds der har manglet nede for enden af vejen siden sidste måned). Flemming har endnu ikke fået sit Oktoberfest kostume da han ikke lige har så mange penge, så jeg tror at min onkel benny har noget gammelt tøj han kan låne der minder lidt om sådan et tyroler kostume.

Her på mandag køre Turbo H. og Tom Ass ned til Tyskland og fylder bilen med øl, de koster jo næsten det halv dernede så der er masser af penge af spare ved at gøre det på den måde. Det eneste problem er at sidst vi sendt dem ned efter øl ved grænsen, havde de drukket de fleste af dem, inden de kom hjem 3 dage senere. Der var de nu ikke helt så populære. De fik dog reddet sig fra nogle tæsk fordi de havde fundet en stor stak rabat kuponer til mcdonalds på vejen hjem og i ved jo hvordan jeg har det med det fine spisested, så kan selv maden der bliver serveret til den såkaldet Oktoberfest jo slet ikke måle sig. Desværre har de ikke så mange øl på mcdonalds, eller tror jeg også vi var flyttet derind permanent.

Sidste år prævede Leila selv at lave sit tyroler kostume men det gik heeelt galt, hun kom mere til at ligne en heks end en alpe pige, hold da op hvor vi allerede grinede godt af hende, så i år har hun bestilt sit oktoberfest kostume online lige som mig. Skulle i selv have lyst til at bestille nogle fede kostumer online til jeres oktober eller tyroler fest kan i klikke jer ind her på min ynglings kostume side som findes her – tyroler oktoberfest kostume