Shoppe bæresele med Vinnie

Jeg ved det er ved at være lidt tid siden jeg sidst har skrevet herinde, men det er der altså en meget god grund til. Jeg skulle fode min ven Peters papegøje Fiddi for et par måneder siden, og mens jeg var godt i gang med at made den med ostepops – bed den mig meget hårdt i fingeren. Jeg har siden døjet meget med min skrive finger, da det efterfølgende gik betændelse i den. Så et godt råd til alle, ikke fodre papegøjer med ostepops..de kan blive lidt mopset!

Læs også: Hvordan man finder en lyseblå bæresele

ergobaby bæresele til børnMen som nogle af jer sikkert ved, så er min gode veninde Vinnie jo blevet mor. Så slut med vilde feste og McDonalds ture sammen med hende det næste stykke tid. I stedet tog jeg med hende ud og shoppe babyudstyr. Jeg elsker jo selv børn, og drømmer og at få en 7-8 stykker med TomAss en gang. Sammen med vores 3 hunde, 6 katte, en hamster og en undulat (jeg vil ikke længere have en papegøje). TomAss snakker dog om han også vil have en python slange og en skorpion, men jeg tror ikke undulaten kan sammen med dem. Det bliver smadder hyggeligt. Vinnie havde fået lidt brugt babytøj og en barnevogn af sin nabo, så det vi skulle kigge efter var ting som sutter, sutteflasker og en bæresele. Bæreseler er åbenbart blevet meget moderne da det er lettere at børe barnet omkring i en sådan. Så vores mission her i dag, er at tage ud i citysyd shopping venter og finde den perfekte bæresele til vinnis barn. Som forresten hedder Frank. Frank foretrækker ting i lyseblå, som vi skal helst finde en lyseblå bæresele. Det burde heller ikke være det store problem. Det svære er dog at Vinnie ikke vil betale for en dyr babysele som f.eks. Ergobaby, de havde nemlig en i lyseblå.

Læs også: Babyudstyr fra babylux

Vi kom fint afsted her fra Aalborg øst.. Var et smut forbi McDonalds ude i Skalborg, Vinnie spidst dog ikke noget, da hun mente at hendes barn ville blive fed når hun ammede det, efter at have spist McD mad.
Derefter tog vi ind i shoppen, kiggede lidt på dametøj, noget vi begge går meget op i. Jeg fandt dog ikke lige noget den dag. Så tog vi på Carls Junior og spise et par burgere, de er ikke helt så gode som på McDonalds, men Vinnie mente at de var mere sikre for hendes barn. Så fandt vi endelige et par butikker som solgte babytøj og babyudstyr. Fik købt et par nam sutter og en sutteflaske. Dog ikke noget lyseblå bæresele, så det endte med at vi efterfølge tog over i ønskebørn for at kigge efter en. Her var et rigtigt godt udvalg i alle slags babyseler, men priserne var lidt for høje til Vinnie, så det endte med vi snuppede par hotdogs, og så tog bussen hjem til Vinnie. Her brugte vi computeren til at finde en brugt blå bæresele på internettet, som vi fik bestilt til Frank. Jeg er sikker på at han nok skal blive rigtig glad for den.
Det samme med Vinnie, så har hun et ekstra sted at gemme sin snacks når hun er ude og shoppe med lille Frank.
Som tak for hjælpe med turen til Citysyd, gav Vinnie en lækker hjemmelavet middag med burgere, pomfritter og masser af cola. Til dessert delte vi en liter Carte Dor is med isvafler og flødeboller. Senere så vi en romantisk film, jeg elsker jo den slags, spiste lidt chips og slik og havde det rigtig hyggeligt. Atter en dejlig dag i godt selvskab.

Min skrive finger er dog stadig ret øm, så det vil nok gå lidt tid inden jeg får skrevet mere, da min læge siger den skal have masser af hvile.