Shoppe Babytøj

babytøj og babyudstyHar haft en super god fredag i selvskab med Karen Sofie hvor vi var ude og powershoppe babytøj og kigge på barnevogn til hendes nye baby der meget gerne skulle komme til verden her om en måneds tid. Vi startede dagen med at tage bussen ud til City Syd (jeg brugte mit falske id til at køre på børnebillet, så sparede lidt penge der). Her var vi et smut i Toys and US, for at se hvad man kunne få nu om dage inden for babylegetøj. Desværre var det et lidt kedeligt udvalg inden for dette område, meget nemmere at finde noget pænt babylegetøj online end i de dyre butikker vi har inde i byen eller ude i citysyd. Vi tog derefter et smut i Babysam for at se udvalget i babytøj og barnevogne. Her havde de et rigtigt godt udvalg af babytøj men desværre alt for dyrt efter min mening, når man bor hjemme hos mor og far i Aalborg øst høre man jo som regel ikke lige til de rigeste i byen, i modsætning til de storsnuder fra hasseris som vi bestemt ikke kan lide! De havde også en pæn barnevogn til en okay pris men min ven Jimmie havde snakket om at han kunne skaffe os en rigtig billig designer barnevogn. Vi besluttede os derefter for at prøve lykken i H&M som ofte har nogle rigtigt gode tilbud på babytøj og ganske rigtigt, her fandt vi et par pæne sæt bukser med trøje som var sat ned til under halv pris! Vi købte et sødt lille sæt i blåt med en elefant uden på og et par smarte baby cowboy jeans med hvid skjorte. Nok ikke det mest praktiske men han vil helt sikker se fantastisk ud i den. Jeg købte selv 2 par rigtigt søde babysokker til ham som jeg ved han vil blive rigtig glad for.

Efter vi havde shoppet babytøj gik turen til McDonalds som en min total yndlings restaurant i Aalborg. Her købte Karen Sofie en bigmac menu og jeg købte 3 Mcchicken, 1 kasse nuggets, 2 store pomfrit, 1 sunday og en stor coca cola og det smagte virkeligt godt, elsker bare det sted. Vi besluttede os derefter for at tage et smut ind i byen og se om de skulle have noget spændende babyudstyr som pudsleborde, bæresele, autostol og den slags som jo bliver meget aktuelt når den lille ny kommer. Men vi vidste ikke rigtigt hvor de solgte den slags derinde og lykkes desværre heller ikke finde noget. Dog endte det med at vi fandt lidt ekstra babytøj inden i HM som vi ikke havde set i deres city syd afdeling. Vi endte selvfølgelig med at tage et smut på Burger King hvor Karen Sofie fik en Wooper og is og jeg spiste selv 2 wooper og 2 chicken royal hvorefter vi gik et smut i slikbutikken overfor og købt lidt guf med hjem, alt i alt en rigtig hyggelig dag hvor vi fik lavet en masse powershopping.

Jeg glæder mig meget til den lille kommer og vi skal køre rundt med ham i barnevogn og shoppe endnu mere babytøj og babyudstyr, det kan kun blive en rigtig sjovt. Jeg vil blot slutte af med at sige tak for en rigtig god dag Karen Sofie, jeg glæder mig til næste gang vi skal ud og shoppe mere baby tøj til den lille ny, jeg er sikker på han bliver super skøn i hendes nye tøj.

Jeg poser lige et par steder hvor i kan finde noget fedt babyudstyr og babytøj online til en rigtig god pris: