Overvejer nyt kæledyr

Billig BrændeNu da min far endelig har fået taget sig sammen og købt noget billig brænde så vi kan få en ordenlig varme herinde igen er jeg begyndt at overveje at få et nyt kæledyr. Jeg ville jo helst have en af de der tyske Amstaff hunde men de må jeg ikke for min mor. Hun så helst jeg blot købte en hamster eller til nøds en Chivava, hvem tror hun lige jeg er? Jeg ville nok allerhelst have en slow loris men de er hvis ikke helt lovlige, svære at passe og vil fryse når min far ikke gider købe brænde, så den ide gik ikke, så har i stedet overvejet at få et pindsvin, de er rigtig nuttet og men har et farligt ydre lige som mig 🙂
Så nu er jeg i fuld gang med at undersøge hvad det kræve at holde et sådant pindsvin og hvad de spiser.

kostumer hos brænde og briketterEllers har det været en relativ stille uge. Min tante Ruth fik bank af sin nye mand fordi hun endnu engang brænde maden på, min far siger at det var velfortjent og at jeg ikke skal tænke mere over det. Det tror jeg nu ikke jeg havde fundet mig i, men heldigvis brænde de aldrig maden på inden på min ynglings restaurant Mcdonalds. Er også ved at være nogen tid siden jeg var derinde sidst, og jeg savner den skam allerede.

Vi fik vores matematik opgaver tilbage i skolen, jeg jeg fik et flot 02, det var bedre end jeg havde regnet med, så jeg er godt tilfreds. Jeg fik også vores EDB opgave om et nyt system til salg af billige briketter tilbage, den bestod jeg heller ikke, men jeg fattede jo heller ikke et kuk af hvad det hele handlede om. Det skulle kunne finde priser på billig træbriketter ud fra en lang række søge kriterier.

Jeg har ikke rigtigt været ude og shoppen siden jeg var med min veninde ude og købe babytøj og babyudstyr så det har været lidt kedeligt, jeg har heller ikke engang været ude og spise fint pc Burger King eller Mac så nok ikke lige den mest spændende uge.
Røde Bo tunede vores naboes knallert her forleden ved at putte en masse æter i benzinen, det gik næsten helt galt da de skulle afprøve den og den pludselig kørt langt over 70km i timen, indtil motoren gik i stykker. Så nu ville alle de andre på vejen også have ham til at tune deres knallert. Nå nu vil jeg ned efter nogle flere briketter eller brænde da det efterhånden begynder at blive rigtigt koldt her og så gælder det jo bare om at få så meget gang i vores brændeovn som muligt. Det kan være at jeg skulle prøve at bruge noget af Røde Bo’s æter til at få rigtig gang i de briketter og hurtigt få en god varme herinde, i ved jo alle hvor kuldeskær sådan en bette nips ting som mig er.

kæledyr brænde briketterJeg håber at i alle sammen har haft en rigtig sjov og spændende uge og at min næste uge bliver noget sjovere end denne, heldigvis har vi ikke nogle svære skole opgaver så mit største problemer næste uge bliver at beslutte mig for hvilket kæledyr jeg gerne vil have nu da jeg ikke må få en sød lille Amstaff hvalp.