Nyt Tyroler kostume til Oktoberfest

leilaSå er et sgu blevet tid til Oktoberfest igen og hold da helt op hvor jeg glæder mig! Mig og Leila har besluttet at tage til Oktoberfest Aars i vores flotteste Tyroler kostumer, det kan hvis kun blive et mega hit. Så i går eftermiddags tog vi ind til Aalborg for at shoppe kostumer, Laila fandt et pænt Tyroler kostume som bestod af en hvid og rød kjole og en lille hue der til, hun så rigtig sød ud i det. Jeg valgte en pink kjole der var rigtig meget nedringet, lige som jeg godt kan lide det og jeg syntes faktisk selv at det var et Tyroler kostume som passede perfekt til mig.

Leila’s kostume fra sidste års Oktoberfest var bestemt ikke en succes, hun lignede jo mere en heks end en sød alpe pige, og mit eget kostume er åbenbart krympet en del, da vi vaskede det efter festen, får nu er det blevet alt for lille, så derfor var vi jo nød til at købe nye kostumer i år også. Nå men efter vi havde shoppet kostumer til vores Oktoberfest, var der blevet tid til et lille smut forbi vores alle sammen ynglings restaurant, nemlig McDonalds inde på Nytorv. Jeg bestilte en stor Coca Cola, en Big Mac og 2 pomfritter, 1 Sundae is og en Brownie. Leila syntes åbenbart hun var blive lidt for stor, så hun nøjes med en salat og en Sundae. Selv syntes jeg faktisk hun er lidt for tynd, en rigtig pige skal jo have nogle former ellers ligner man jo en dreng.

Flere nyheder

Det er jo efterhånden lidt tid siden jeg sidst har skrevet herinde om mit fantastiske liv, men det er blot fordi jeg altid laver så mange sjove ting med mine venner. I går var jeg f.eks. ude og hugge brænde med min far, det blev til 2 læs bag i bilen inden vi blev opdaget og måtte skynde os væk. Dagen før dette var vi et smut forbi skallerupvej, de havde fået sat nyt videoovervågning op, og Tom-Ass mente at det var en krænkelse af privatlivets fred, så de skulle jo ødelægges. I weekenden var vi i Zoologisk have, min mor havde vundet 4 billetter dertil i Bingo, det var rigtig sjovt at se alle de underlige dyr, vidste i forresten af en struds faktisk er en fugl, selvom den ikke kan flyve? Ja hvem skulle have troet det.

Jeg kunne ikke helt få selfie funktionen til at virke i min nye Nokia mobil telefon, kan ikke lige finde den funktion i menuen der hedder Selfie, så i må nøjes med et hurtigt billede af Leila fra sidste års Oktoberfest, i sit smarte tyroler kostume. Hun ville ikke have jeg tog et billede af hende i hendes nye kostume, selvom det jo havde passet bedre ind, men nu må i nøjes med dette.

I år købte vi ikke vores kostumer online i kostumeoutlet.dk, men i en lokal kostume butik i Aalborg, karnevalsshoppen som også havde et rigtigt godt udvalg af disse tyroler kostumer og alle mulige andre former for udklædning. Jeg tror vi brugte næste 2 timer på at prøve forskellige udklædninger og grine af hinanden. Vi havde en rigtig sjov og god dag og glæder os allerede til at komme afsted til Oktoberfesten.