Nyt hegn til haven

hegnJeg hader katte, så er det sagt. Ude i vores baghave er der næsten hver aften slagsmål mellem de forskellige nabo katte, og det er vildt irriterende at høre på, og så er jeg i øvrigt rigtig bange for dem. Bedst som vi sidder på mit værelse og beundre Tom-Ass store tattooveringer, så begynder larmen med de trælse katte. Nu har jeg simpelthen fået nok og endeligt fået overtalt min far til at sætte et hegn op omkring haven. Men det skal være noget som kan holde både naboer og katte ude, så det af finde et godt nok hegn, som jeg også kan lokke min far til at betale for, bliver bestemt ikke en nem opgave. Heldigvis er Tom-Ass en stor hjælp, han har jo siddet i fængelse, så han er ekspert på indhegning og den slags. Han havde en dag fået lidt for meget at drikke, smidt bukserne på åben gade og politiet kom smed ham så i fængsel indtil næste morgen, så han er lidt af en homeboy. Men dermed er han jo også den jeg kender, som har det bedste kendskab til indhegning og valg af et godt solidt hegn.

Til at starte med ville jeg gerne have et Panelhegn, og helst overdækket, men det blev åbenbart alt for dyrt mente far, så i stedet har vi nu kig på et almindeligt trådhegn eller fletvævshegn som sikkert også vil kunne holde kattene ude. Også mit forslag om pigtråd på toppen af hegnet blev desværre nedstemt. Men en prinsesse som mig, vil jo også gerne kunne føle sig sikker på sit værelse, så jeg så jo gerne far købte et noget større og stærkere hegn. Så sent som i går aftens, syntes jeg bestemt jeg så en person stå nede bag hækken og kigge ind på mit værelse. Så bliver man jo en smule utryg.

Vi er også i gang med at planlægge ferie, jeg vil jo gerne ned sydpå og have nogle billige drinks og købe flot billigt tøj og billige smykker, men det bliver det nok ikke råd til i år, det ender nok med en færge tur til Egholm som vi plejer.

Jeg ved det er ved at være lidt tid siden jeg sidste fik opdateret min blog her, så til alle jer min kære følgere, det beklager jeg meget, men problemer har været at vi ikke har haft internet adgang, min mor havde ikke fået betalt regningen da hun, ifølge min far, har et spille problem. Blot fordi man sidder 4 timer om dagen nede i spillehallen og drikker kaffe, behøver det da ikke at betyde at man har et problem! Så vi måtte alle spare, jeg droppede mine ugelige McDonalds besøg, min far stoppede med at fyre fede og min mor måtte nøjes med 3 timer i spillehallen, og så fik spare sammen til igen at få åbnet internettet og jeg kan fortsætte med min dejlige blog her. Nu glæder jeg mig bare til at bliver færdige med mit nye hegn og jeg igang kan få ro om aftenen for de skide katte.