Ny have pavillon

pavillon fra dc supplySå har mine forældre endelige fået taget sig sammen til at købe en moderne have pavillon til vores baghave. Nu kan vi i det mindste sidde i tørvejr og drikke vores bajere og kaffe selv i det typiske danske vejr. Den er rigtig smart denne her pavillon da der er indbygget varmeblæser og lys til om aftenen. Tom Ass har lovet at hjælpe med at få sat nogle gode Yamo højtalere op i den så vi også kan høre musik mens vi sidder derude og hygge. Vi prøvede vores nye pavillon her i går og var rigtig tilfreds med den indtil videre. Det var min far Brian og min onkel Benny som samlede den, det tog lidt tag da ingen af dem jo er specielt handy. Først havde lagt siderne i som bund, så da de var færdige var taget i venstre side og højre side var et stort hul. Min far forslog ellers at vi blot kunne tape noget pap for og så skære en ny dør der, men Benny måtte efterfølgende forklare ham at pap ikke var vandtæt og den nok ikke ville holde sommeren ud. Så det endte med det måtte skille hele pavillonen af igen og prøve forfra. Anden gang blev resultatet fint og de fik samlet den nye pavillon næsten rigtigt, nye vægge på den og et helt nyt tag, så nu skal den snart indvies med en stor havefest hvor min fætter Jimmy, Lars Bo, Tonni Flemming kommer og fester med os. Det bliver smadder hyggeligt, jeg håber at min kæreste når at få sat højtalere op inden så kan det da hvis ikke undgå at blive et stort hit. Det kan dog godt blive lidt af et problem at få en god lyd her i vores nye have pavillon, da den jo er temmelig åben, så det kræver lidt mere bas end hvis det havde været i en kælder eller forsamlingshus. Men det problem skal Tonni Flemming nok få løst, han er jo lidt af et geni når det kommer til mekanik hvis man spørger ham. Han er forresten også ret godt til at tune en knallert, men det er jo næsten alle mine naboer også, jeg bor jo trods alt i Aalborg øst. Det skal ofte meget til før man kan få den rigtige stemning frem udenfor, det er noget nemmere hvis det er indendørs, men jeg vil i hvert fald prøve på at gøre det så hyggeligt som overhoved muligt, så vi kan få indviet vores have pavillon og samtidig få en rigtig god fest ud af det. Min far har købt en pose briketter og havde lidt gammelt brænde liggende, så nu kan vi også få gang i vores lerpejs her ude, den er altid lidt mere hyggeligt når der rigtigt ild. Min ven Albert, lejede en container pavillon sidst han holdt fest, her fra et firma på krak.dk, den var dog langt fra så smart som vores havepavillon.

Næste uge får vi ny hund så jeg glæder mig rigtig meget, skal jeg nok skrive et indlæg om den og poste en masse billeder. Vi ved endnu ikke hvad det bliver for en da det afhænger af hvilke som er billigst nede på hundeinternat, vi gælder os alle rigtigt meget. Nu vil jeg igen ud og slappe lidt af i vores nye pavillon, kan i alle have en rigtig god dag.