Nå ja – så skulle der lige prøves proteinpulver

 

Det er så absolut et MUST hvis du skal i gang med at træne, at indtage proteinpulver. Ellers bliver man ikke stor og stærk, så man kan lammetæske dem der mobber og driller. Det siger min træner selv. Det er i sær dem der tror de er så pokkers fin på den, og som bor i en borgmesterbolig, man har lyst til at skade lidt! Proteinpulver går direkte i dine muskler og får dem fremhævet på det groveste..vel at mærke, hvis du løfter sindssygt tunge håndvægte. Og det er jo netop lige det som jeg gør, når jeg træner i det lille indelukkede kælderrum, som så fint kaldes MR. Muscle. Her tror du nok, at der kommer vildt mange lækre store og veltrænede mænd, men det gør det bare ikke-desværre. Der er så meget mangel på øjenguf, at det gør helt ondt. Tror jeg trak nitte da jeg tilmeldte mig det dersens opreklameret fitnesshalløj. For det første gør det bare herre nas. Ikke bare mens man træner, nej også dagen efter, og gudhjælpemig også dagen efter igen igen. Det var der så absolut ingen der fortalte mig om. Da jeg tilmeldte mig i motionscentret og træneren, som i øvrigt er stor pumpende og savle lækker, gav mig en rundvisning, skal jeg da ellers lige love for, at de andre fyre fik gloet noget på mig. Jeg er jo ikke dum, jeg havde jo set Jane Fondas fitnessvideoer på min gode gamle VHS videomaskine. Jeg kom iført gule neon farvede leggins, en pink G-streng dragt med kort ærmer og lilla benvarmere. Selvfølgelig havde jeg også de obligatoriske svedbånd på håndleddene og pandebånd. Jeg var SÅ klar og følte jeg kunne løfte alt. Det var jo ikke noget at sige til, at fyrene storsavlede over mig, for jeg så da også pokkers godt ud, hvis jeg selv skal sige det..og det skal jeg jo.

Proteinpulver vægttab

Mig sidste sommer før jeg gik i gang med proteinpulver.

Det første min træner fortæller mig (jeg har i øvrigt døbt ham til min helt egen Fifty Shades of muscle) er, at jeg skal tyller masser og jeg mener masser af proteinpulver..nårh ja..han fik vidst også tilføjet Nupo.

Så jeg er altså i fuld gang med mit proteinpulver og jeg må sandelig sige at det virker. Jeg kan allerede se og mærke at jeg er blevet drønstærk og har virkelig fået tabt mig..sådan da. Det proteinpulver giver mig da det vildeste dirré! Jeg er helt hudløs, mand en omgang ræserrøv jeg får hver gang jeg drikker det skidt. Fy for satan da!

kilde: www.billigprotein.net