Mode og Sengtøj

sengetoej fra rikkitikkishop.dkNoget som aldrig går af mode er jo sengetøj. Grunden til dette er at de fleste af os dejlige mennesker jo bruger 10-12 timer om dagen i sengen. Dermed er sengen den mest benyttede ting i vores liv og derfor er det jo også vigtigt med noget moderne og pænt senge tøj hvad enten det er et pænt design fra Bilka eller et dyrt stykke Susanne Schjerning sengetøj. Derfor tog jeg og min BFF Karen Sofie (eller Fie som vi blot kalder hende) ud for at shoppe senge tøj i Bilka.
Vi startede dagen med at hoppe på linje 11 med kurs mod City Syd, det vidste sig at buschaufføren var en som Fie havde flirtet med inde i gaden for en uges tid siden, så vi kom gratis med bussen. Snakke om total god start på dagen! Det viste sig at priserne på sengetøj faktisk var noget højere end hvad vi havde regnet med da vi tog derud. Du kunne få nogle slags i meget dårlig kvalitet til omkring 100 kroner per styk, hvilket jo er syndsygt mange penge for noget stof til sengen, så vi tog over i Bahne der også forhandlere denne her slags produkter og tænkte at her må vi da kunne spare lidt penge i forhold til Bilka. Her fandt vi noget susanne Schjerning Sengetøj tilbud til 500 kroner per sæt, jeg skal da lige love for at jeg var ved at få min formiddags bolle galt i halsen da jeg så disse priser. Selvom dette her smarte sengetøj fra Susanne Schjerning jo faktisk var temmelig pænt, er det da ingen der i sin vildeste drøm kunne finde på at give over 500 kroner for den slags, lige meget hvor moderne det nu end måtte være. De havde dog også noget rigtig pænt Medusa Julepynt, men det var desværre også lidt for dyrt til min tegnebog.

Efter det store chok over de tårnhøje priser på Susanne Schjerning sengetøj (som enda var på tilbud), gik vi over i Jysk. Her var priserne lidt mere nede på jorden og vi fandt faktisk et par stykker sengetøj som både var mode rigtige (som i kan se på vedhæftet billede) og til en ganske fornuftig pris på 50 kroner per del. Det er jo lige præcis sådan at man køber moderne mode produkter til en pris mennesker jo faktisk kan betale. Det var måske ikke helt så pænt som det Susanne Schjerning sengetøj af Rikki Tikki men var stadig temmelig brugbart.

Efter at have købt 3 sæt senge tøj, gik tog vi et lille smut på burger king da Fie var jo var blevet helt drænet for energi efter alt den shopping. Vi købte 4 Chicken Royal, 2 store Cola, en masse pomfritter og par af deres desert is, så var den værste sult taget og vi kunne igen klare os til vi skulle have middagsmad hjemme.

Da vi kom hjem, gik jeg ind på Rikki Tikki Shop, en hjemmeside der sælger alt lige fra Medusa Julepynt til Susanne Schjerning sengetøj, jeg tænkte at priserne online jo var meget billigere end hvis jeg skulle købe det i City Syd. Og ganske rigtigt, her kunne man få det til omkring 300 kroner på tilbud, men det syntes jeg nu stadig var alt alt for dyrt, selvom det jo er temmelig moderne og ret flot.