Læderjakke den nye mode

moderigtig læderjakke til herre og mændEr bare min total ynglings dag, har nemlig lige opdaget at læderjakker igen er på måde, så nu skal jeg med Laila og Birgit ud og shoppen en ny læderjakke til min dejlige kæreste. Der er jo ikke noget sejere end en mand i læderjakke, men jeg har ikke rigtigt kunne få Tom-Ass til at gå med en, da han mente de var håbløs umoderne, og han skal jo pleje sit image, hvis han vil gøre sig håb om en karriere hos Aab eller udsmider på pubben. Jeg tror enlig hellere han ville have været offentligt ansat, men der havde de jo nogle ret strenge adgangskrav som f.eks. karaktere, hvilket Tom-Ass altid har sagt er noget for svagpissere og bøsserøve, da alle ens færdigheder jo står på straffeattesten.
Jeg tror det nok skal bliver rigtig skægt, vi plejer at have det så sjovt sammen alle tøser, når vi er ude og shoppe, også selv om de andre to jo ikke er så meget til mode og fashion som jeg er. Vi snakkede også om at hold en lille fest her fredag aften, bare os tøser og så Sørin, som selvom han siger han er en dreng, faktisk er mere tøset end os andre. Nok også derfor at han ikke har nogen kæreste, da han ikke ville kunne smide nogle af os over knæet, eller har en tattovering, og måske er lidt for glad for Justin Beiber musik. Bliver mega hyggeligt med masser af muhkaj’er, selfier og one direction, med lidt held bliver der også lidt take-away fra Mcdonalds, det er jo efter alt, min total ynglings restaurant.

Ellers sker der ikke så meget her omkring. Vinnie er gravid, så glæder mig til at skal ud og shoppe barnevogn, bæresele og babytøj til hendes barn. Hun ved endnu ikke om det bliver en dreng eller pige, eller hvad farve barnet vil få.

Nu vil vi ud og se om der ikke er en rigtig find læderjakke på tilbud i city syd, måske har de noget fedt i H&M, selvom de jo er lidt dyre derinde, men så er kvaliteten jo også rigtig god, syntes dog at de mangler en McD i selve storcenteret, er jo rigtig langt at gå derfra til den nærmeste. Heldigvis er jeg jo i god form, det skal man jo være en et forbillede for de unge og et mode ikon.