Er du syg en ordenlig e cigaret

Når man nu som jeg, er begyndt at træne i fitness, så ser det jo en lille smule dumt ud, at stå og ose som et andet lokomotiv udenfor. At jeg lyder som ét når jeg løfter, ja det er noget helt andet. Men jeg er i stedet for at ryge på de usexede cigaretter, gået over til den dersens modærne e cigaret. Og jeg må sandelig sige, kæft den er fræk. Jeg ryger, nej damper siger man vidst, på det stærkeste man overhovedet kan få. Kæft et kick jeg får hver gang jeg inhalerer, jeg er helt skæv! Men min lyst til cigaretter, den er pist væk siger jeg dig. Alle mine venner ryger ikke mere, de er gået over til den der e cigaret, og det er Leila og Karen Sofie jeg snakker om. De har lokket mig til at prøve alt mulig forskellige smage. Hold nu op, hvor er det skønt at ryge, nej dampe på frikadeller..og så er de ovenikøbet lune. Mums siger jeg bare. Det næste jeg skal prøve at øh dampe må være en leverpostej med rødbede og bacon på. Jeg kan næsten ikke vente. Men skal lige have fat i en anden tank, for det er dælme ikke godt at blande smagene sammen. Det gjorde jeg engang, hvor jeg spiste en æggemad med hele pivtøjet, så mens jeg havde munden fuld, kom jeg til at tage en bid af min pålægchokolade med, fy for den siger jeg bare. Så derfor skal jeg have en helt ny tank. Heldigvis er de ikke ret dyre. Jeg er nemlig ret fattig i denne måned da mig og Karen Sofie har været lidt for ofte på min total ynglings restaurant (mcdonalds til jer der ikke allerede ved det). Alt det fitnesstøj jeg skulle rundt og finde i genbrugsbutikker, og det der dyre proteinpulver og Nupo jeg skulle løbe. Hold fast jeg bliver bare så smækker. Jeg har for resten også en e cigaret, hvor smagen er nutella. Så hver gang jeg bliver lidt lækkersulen, stordamper jeg bare på nutellaen som er min yngligns damp lige for tiden, kæft man skal lede længe efter bedre lækkerier.