Har i prøvet Dolenio

hvad er dolenio glucosaminMin mor har igennem de sidste 5 år haft slidgigt og det har bevirket at der er mange ting som jeg har måtte hjælpe hende med. Nu er hun så begyndt at tage noget der hedder Dolenio Glucosamin fra med24.dk i mod det og for hende ser det faktiskt ud til at virke ret godt. Dolenio Glucosamin er åbenbart et stof der allerede naturligt findes i kroppen, i følge Tom, og ved at tage disse ekstra Dolenio piller får man en større mængde i kroppen som åbenbart skulle hjælpe på slidgigt osv. Er der nogle af jer andre som har oplevet at Dolenio Glucosamin også virker på jeres mødre, så send mig lige en SMS. Jeg har lige overtalt Lone til at lade hendes mor prøve det, for det kunne da være rigtigt fedt hvis Lones mor også kunne slippe af med nogle af de gener hun har fra sin slidgigt.

I aften er det også den store vej fest, jeg glæder jeg ret meget til det, flere af mine venner kommer også der så jeg tror det bliver rigtigt sjovt. Nu vil jeg snart smutte ned til købmanden og snuppet et par Temp Cider, vaske min nye trøje og tage et bad så jeg er klar til festen. I morgen skal den stå på hygge hele dagen, bare ligge i sengen sammen med veninderne og se sex and the city hele dagen lang og spise chips, det bliver fedt.
Det nye tag vi fik lagt på haveskuret er der endnu, så det var åbenbart en success vi fik lavet der.
I weekenden er planen så at få malet haveskuret således at det kommer til at stå flot nede i baghaven, nyt tag, ny maling og en ny slået plæne og vi har den flotteste have i hele Aalborg øst.

Så girlfriends, husk at hvis i kender nogle der har prøvet Dolenio så sms mig lige, og jeg vil lave en lille opdatering her på siden med resultaterne.

Her er en lille video hvor i kan se meget mere om hvordan Dolenio virker, den er på engelsk og lidt teknisk, men de fleste af jer har jo haft et år eller 2 med engelsk i skolen så det burde ikke være noget problem vel.

The Adobe Flash Player is required for video playback.
Get the latest Flash Player or Watch this video on YouTube.

Hvis i også skulle døje med slidgigt og ønsker at prøve Dolenio Glucosamin selv så kan det købes her inde på – Med24.dk håndkøbslægemidler.